Wil je een regenwaterput, infiltratieput of een septische put voor jouw bedrijf of huis laten plaatsen in regio Nieuwvliet?

NV Van de Moere is jouw specialist in het plaatsen van regenwaterputten, septische putten en infiltratieputten. U kan bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van verschillende putten alsook voor de nodige graafwerken erbij. 

Onze voordelen

Kwaliteit

Wij zorgen wij voor een kwalitatieve afwerking en een soepele organisatie van de projecten uitgevoerd door ons.

Tonnen ervaring

NV Van de Moere is een gevestigde waarde sinds 1947.

Eigen atelier

Gespecialiseerd maatwerk. Prefabricatie van betonelementen in eigen bedrijf.

Dynamisch & gedreven team

Onze medewerkers krijgen energie van de realistatie van jouw project.

Waarom een regenwaterput laten plaatsen?

Het installeren van een regenwaterput kan jou helpen besparen op jouw waterfactuur. Je kan het opgeslagen water bijvoorbeeld gebruiken voor jouw sanitair, wasmachine en besproeiing van je tuin. Wat ook nog mooi is meegenomen is dat je het milieu ermee helpt, het regenwater wordt efficiënt gebruikt.

Vaak worden er ook premies gegeven door de overheid bij het plaatsen van een regenwaterput. Check hiervoor de premiezoeker.

Wij zetten onze specialisatie en jarenlange ervaring graag in voor het aanleggen van jouw kwaliteitsvolle regenwaterput. Contacteer ons gerust voor verdere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Septische put

Een septische put is een waterzuiveringsysteem. In de septische put komt het afvalwater van het toilet terecht en wordt dan gezuiverd door het proces van bezinking.

De bezinkbare delen zakken naar de bodem en worden zo van de vloeistof gescheiden. Daarna worden die verteerd door bacteriën. Vloeistof stroomt door naar de riolering voor verdere behandeling.

Infiltratieput

De infiltratieput (ook wel zinkput genoemd) helpt bij het aanvullen van de grondwaterstand. Deze wordt in combinatie met de waterput gebruikt om het overtollige regenwater bij zware regenbuien eerst te laten doorstromen in de grond in plaats van naar de riolering, waar het millieu jou heel dankbaar voor is. Hierdoor komt er bijkomend minder belasting op ons rioleringsnet.

Je kan bij NV Van de Moere terecht voor het totale plaatje. We hebben jarenlange ervaring in uitgraven, plaatsen en aansluiten van water-, infiltratie- en septische putten.

Contacteer ons gerust voor verdere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Nadat je ons gecontacteerd hebt, maken we een afspraak bij jou ter plaatse. We bespreken jouw project en vervolgens lijsten we allemaal op wat er moet gedaan worden. Wij geven jou daarna een duidelijke planning en correcte prijsofferte.

Zit je met vragen?
Wil je graag een vrijblijvende offerte voor jouw project?

Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch op het nummer 0032(0)9 373 50 74.
We helpen je graag verder.