Betonbouw

NV Van de Moere is de specialist in betonkelders

Onze firma is dé specialist in betonkelders in de ruimste zin van het woord: particuliere woningkelders, kelders onder villa’s of appartementen, ondergrondse garages, hobbyruimtes, opslagruimtes, keermuren, zwembadkuipen…

We besteden maximale aandacht aan de kwaliteit en we hebben ondertussen dan ook een heleboel referenties en tevreden klanten.

Werf Sirius 4

Snelheid van uitvoeren

Met de uitvoering van duurzame ter plaatse gestorte kelders in beton verenigen we ’the best of both worlds’. Niet de ambachtelijke maar de procesmatige, geïndustrialiseerde manier van werken staat voorop, terwijl tegelijkertijd het leveren van maatwerk inherent is aan dit bouwsysteem. De planning van de uitvoering is bijzonder betrouwbaar.

Door de dagelijks terugkerende bouwcyclus én jarenlange ervaring ligt het bouwtempo zeer hoog. We kunnen de oplevering dan ook met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid voorspellen.

Duurzaamheid

N.V. Van de Moere levert een solide constructie af die staat als een huis. Er wordt een aaneengesloten constructie neergezet en onze kelders zijn dan ook uitermate duurzaam. Zo solide als het eindproduct is, zo flexibel is de weg er naartoe.

Flexibiliteit, ontwerpvrijheid

Uiteraard dankzij de oneindige flexibiliteit in de vele variaties van de aanpasbare bekisting. De ontwerpvrijheid is dan ook enorm, waarbij we een passend antwoord geven met een op maat gesneden oplossing. Of het nu gaat om gebogen constructies, gevelsprongen of wat dan ook, iedere gewenste vorm kan gerealiseerd worden.

De combinaties van bekisting, wapening, beton en uitvoering zijn onuitputtelijk, waarbij we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. Het gaat immers om het afleveren van een compleet onderdeel van het bouwwerk, waarbij iedere keer opnieuw de voor het project best mogelijke oplossing wordt gezocht. Daarmee wordt ingespeeld op de specifieke wensen van de klant.

Met het construeren van ter plaatse gestorte kelders geven we een passend antwoord op de hedendaagse tendens van steeds kleinschaligere bouwkavels.

Een speciaal ontwerp?

Voor ieder vormgevingsvraagstuk kunnen we een oplossing bieden. Wij zorgen voor de passende oplossing ! Breedte, diepte en hoogte zijn in principe vrij te bepalen. In theorie is iedere denkbare vorm te vervaardigen.

Door de professionele ingesteldheid van ons bedrijf waarin creatief en servicegericht met de klant wordt meegedacht, zijn onze ter plaatse gestorte kelders hét synoniem voor de veeleisende toekomst van de woningbouw. Van klein tot groot, van kelder tot zwembad, van standaard tot echt maatwerk.

Niet enkel kelders

Je kan bij ons ook aankloppen voor gewone poly-en betonvloeren, massieve funderingen en andere betonwerken. Bovendien verzorgen wij indien gewenst ook de afbraakwerken en grondwerken.

Heb je vragen?
Een project in gedachten?
Wij helpen jou graag verder.

Heb je vragen?
Een project in gedachten?
Wij helpen jou graag verder.