Ons bedrijf

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf dat opgericht werd in 1947 door onze grootvader Victor Van de Moere. In 1965 nam onze vader, Marcel Van de Moere, het bedrijf over van zijn vader.  In 1990 kwamen wij, Carine, Franki en Luc Van de Moere, als derde generatie van de familie Van de Moere in het bedrijf. Ondertussen kunnen wij met trots melden dat ook de vierde generatie aan de slag is in het familiebedrijf.

Dynamisch & gedreven team

Ons bedrijf kende over de jaren heen een constante groei en het personeelsbestand is gestegen van 5 naar maar liefst 40 vaste werknemers. Ons familiaal bedrijf is een moderne, goed uitgeruste K.M.O. waarvan de medewerkers, in meerdere goed gemotiveerde teams, dagelijks op diverse werven in Vlaanderen werkzaam zijn.

Wij staan voor kwaliteit

Door gedrevenheid, jarenlange ervaring en inzet heeft NV Van de Moere zich kunnen toeleggen op gespecialiseerd, meestal arbeidsintensief maatwerk. Het dichte contact tussen de leiding en de werkvloer zorgt voor een kwalitatieve afwerking en een soepele organisatie van de projecten uitgevoerd door ons.